de politie op school?!?
26 april 2018
Welkom op jullie groepspagina
6 september 2018

Schaken is het spannendste bordspel dat er is, en je kunt het ook dit seizoen leren bij de SchoolSchaakClub. Het is een prachtspel voor gamers met gezond verstand, een spel voor kinderen die willen weten wat vooruit denken is. Nadat je bij de SchoolSchaakClub de regels hebt geleerd, neem je tijdens het schaken je eigen beslissingen. Je zult leren wat winnen is, maar een partij verliezen komt ook voor. Misschien wil je weleens naar een echt schaaktoernooi! Schrijf je in voor het schoolschaken als je deze denksport echt wilt beleven!

Op Orion wordt er elke maandagmiddag geschaakt tussen 15 en 16 uur. Heel september zijn er inloopmiddagen. Het lesprogramma wordt nog begin oktober gestart. Let wel, er is maar beperkt plaats. Dus wacht na inschrijving eerst het bericht van de SchoolSchaakClub af, zodat je zeker weet dat je mag komen schaken.

Namens de SchoolSchaakClub,

Davy de Stoppelaar

ddestoppelaar@yahoo.com

Commentaar is gesloten

X