projectweek Orion gestart!
4 april 2018
Ook Orion officieel Gezonde School
26 april 2018

Net als locatie Cygnus heeft ook de locatie Orion het officiële vignet Gezonde School (Bewegen en Sport) behaald. Binnen dit thema gaat het om stimuleren van een actieve leefstijl onder leerlingen. Dit doen wij o.a. door het geven van kwalitatief goede lessen bewegingsonderwijs door onze vakleerkracht juf Joyce. Maar ook het aanbieden van naschoolse sport op maandagmiddag, het inzetten van bewegend leren tijdens steeds meer lessen en het meedoen aan diverse sporttoernooien en evenementen (van voetbaltoernooi tot Geusjesloop!).

Het vignet wordt feestelijk overhandigd tijdens de start van de Koningsspelen op vrijdag 20 april. U bent van harte welkom om te komen kijken om 8.45 uur op het plein/handbalveld.

 

Commentaar is gesloten

X